top of page

Andere diensten van 't Groenenhof

plaatsen van afsluitingen

U wenst voor uw oprit, tuin en woning meer beschutting, meer privacy of meer veiligheid voor uw kinderen of huisdieren. Of u wilt uw industrie- of bedrijfsterrein afschermen van ongenode gasten. Redenen die u kunnen doen beslissen om voor een afsluiting te gaan. 't Groenenhof is sterk in omheinen en plaatst betrouwbare, solide en duurzame afsluitingen aan correcte prijzen. Wij plaatsen houten tuinschermen, afsluitingen met beton en draadafsluitingen.

grond- & kraanwerken

Uw tuin uitgraven? Voorbereidingswerken voor de aanleg van groenzones? Ophogingen of afgravingen? Uw grond bouwrijp maken of andere nivelleringswerken voor de boeg? Graafwerken voor vijver of zwembad? 't Groenenhof is uitgerust met professioneel materieel voor de uitvoering van de meest uiteenlopende grondwerken en kraanwerken in Dendermonde-Lebbeke-Hamme-Zele en de hele Denderstreek.

aanleg & onderhoud grasperken

Een perfecte gazon is een kwestie van tijd, maar ook van kennis. In de regio Dendermonde-Lebbeke en de Denderstreek kunt u daarvoor rekenen op onze ervaring: verticuteren, doorzaaien, heraanleggen (frezen, nivelleren), we doen het voor u met de nodige precisie. Zowel op de traditionele manier (zaaien) als met gazonzoden. Ook mos- en onkruidbestrijding.

sneeuwruimen & strooien van zout

Is uw parkeerterrein, fabrieksterrein, oprit of weg bedolven onder een laag sneeuw of ijzel? Of preventief maatregelen nemen om dat te voorkomen? Ook in de meest strenge winters staat 't Groenenhof voor u klaar om gladde en gevaarlijke situaties te vermijden door sneeuw te ruimen en zout te strooien op uw terreinen.

Bosonderhoud en -maaien

't Groenenhof heeft een ruim gamma aan machines voor het onderhoud en maaien van bossen. Zo kunt u terecht bij ons voor:

- het aanplanten van bossen en bermen

- het maaien van pas aangeplante bossen

- diverse onderhoudswerken in het bos

De aangepaste machines zorgen ervoor dat planten en bomen niet beschadigd worden.

gespecialiseerde maaiwerken

We maaien en onderhouden natuur- en bosgebied. Ook aan taluds of andere moeilijk toegankelijke plaatsen geraken we makkelijk bij.

't Groenenhof is uitgerust met professioneel materieel: op ontoegankelijke terreinen maaien wij met handzeis of bosmaaier. Waar mogelijk gebruiken we kleine, speciaal voor de omstandigheden gebouwde machines.
Bij voldoende ruimte wordt gewerkt met grotere machines

Graag een offerte?

Aanleg van bloemenweide

Wenst u een mooie bloemenpracht in uw tuin? Bij 't Groenenhof kan je terecht voor het aanleggen van een bloemenweide.

bottom of page