top of page
HeaderSnoeiwerken_920_30.jpg

Snoeiwerken in regio Dendermonde-Lebbeke-Denderstreek

Specialist alle snoeiwerken, ook snoeien en vellen van bomen op gevaarlijke hoogte.

Ook als de aanleg achter de rug is, vergt uw tuin regelmatig onderhoud en snoeiwerk om in topconditie te blijven. Gelukkig is het verwijderen en snoeien van bomen, struiken en hagen onze specialiteit! Wij nemen alle snoeiwerk op ons in heel regio Dendermonde, Lebbeke en de hele Denderstreek. Daar hoort ook het “gevaarlijke” werk bij.

Snoeien van hagen en struiken.

Moeten uw onverzorgde hagen of verwilderde struiken flink onder handen worden genomen? Het hele jaar door kunt u 't Groenenhof inschakelen voor het snoeien van hagen en struiken, gewapend met het juiste tuingereedschap en alle ervaring. Wij houden uw hagen en struiken gezond, in vorm en in bloei. Uiteraard verhakselen we uw snoeiafval en voeren we het af.

Snoeien van gevaarlijke en moeilijke bomen.

Een boom die dreigt om te vallen of gevaarlijk naar de buren helt, een moeilijk bereikbare boom snoeien, dode, zieke of beschadigde takken die enkele meters hoog hangen, uw statige boom mooi in vorm houden: laat het snoeien of verwijderen van gevaarlijke of moeilijke bomen over aan een professional als 't Groenenhof. Wij snoeien en vellen veilig en op een verantwoorde manier. Na het kappen van bomen kunnen we boomwortels en stronken wegfrezen. Indien gewenst klieven of verzagen we gekapte bomen tot brandhout.

Hagen of struiken snoeien? Een gevaarlijke of moeilijke boom snoeien?

bottom of page